Besplatna isporuka za sve porudžbine iz Srbije preko 3.000 din

Uslovi korišćenja


Dobrodošli na Stiletto webshop. Pročitajte naše sažete i jednostavne uslove korišćenja.

Uvod

Dobrodošli na Stiletto. Uslovi koje ovde možete pročitati, kao i druge smernice na koje možete naići tokom kupovine, određuju pravila koja će poštovati Stiletto, kao i kupci na našem webshop-u. Kupovinom na našem webshop-u i korišćenjem naših servisa kupac prihvata sve dole navedene uslove korišćenja.

Zaštita privatnosti

Stiletto webshop na prvom mestu poštuje privatnost svojih kupaca. O tome kako čuvamo privatnost svih Vaših podataka možete počitati na stranici Zaštita privatnosti.

Elektronska komunikacija

Kontaktiranjem Stiletto webshop-a, kupovinom, ili korišćenjem bilo kog našeg servisa kupac pristaje na komunikaciju putem email-a.  Kupac se slaže da sva takva obaveštenja, ponude i ugovori u elektronskom obliku zadovoljavaju sve zakonske uslove.

Autorska prava

Celokupan sadržaj na Stiletto webshop-u, uključujući logo, slike proizvoda, opise proizvoda i sve druge tekstualne i grafičke elemente, vlasništvo je Stiletto webshop-a i zaštićen je domaćim i međunarodnim zakonima o autorskom pravu. Sva prava su zadržana. Ništa od navedenih sadržaja ne sme biti korišćeno bez prethodnog pismenog odobrenja Stiletto webshop-a.

Pristup sajtu

Stiletto webshop omogućava kupcu ograničen pristup sajtu, kako bi mogao nesmetano da koristi funkcionalnost webshop-a i sve njegove servise. Taj pristup ne uključuje preuzimanje ili menjanje bilo kog dela webshop-a, osim uz pisano odobrenje Stiletto webshop-a.

Korisnički nalozi

Kupac je odgovoran za poverljivost i tačnost podataka u sklopu svog korisničkog naloga. Kupac na Stiletto webshop-u treba imati 18 ili više godina. Stiletto webshop zadržava pravo da otkaže porudžbinu, odbije da izvrši uslugu, izmeni sadržaj na webshop-u ili da izbriše korisnički nalog ako se ustanovi da je došlo do nepoštovanja pravila webshop-a.

Opisi i slike proizvoda

U Stiletto webshop-u se trudimo da Vam proizvode predstavimo što je preciznije moguće kroz opise i slike proizvoda. Ali ne možemo garantovati da su svi opisi i slike potpuno verodostojni, precizni, potpuni i bez greške.

Cene

Sve istaknute cene proizvoda u Stiletto webshop-u predstavljaju ukupnu maloprodajnu cenu proizvoda, osim kada je drugačije naznačeno.

Kuponi

Kuponi se mogu aktivirati u Korpi i na Kasi. Stiletto webshop zadržava pravo da slobodnom procenom kupcima izdaje kupone i ograničava njihov rok važenja. Kupon može biti ograničen i minimalnim i maksimalnim iznosom na koji može biti primenjen, može biti ograničen i rokom važenja, brojem upotreba, može biti ograničen na jednog ili više kupaca, kao i na jedan ili više proizvoda. Ako neka ograničenja važenja kupona nisu jasno istaknuta prilikom njegovog izdavanja, kupac ima pravo da od Stiletto webshop-a traži dodatne informacije o ograničenjima važenja kupona. Kupon se ne može primeniti na cenu isporuke.

Poklon kuponi

Poklon kuponi se mogu aktivirati u Korpi i na Kasi prilikom nove kupovine. Rok važenja Poklon kupona je neograničen. Svaki Poklon kupon može se iskoristiti samo jedanput. Poklon kuponi se mogu kombinovati tako što se prilikom nove kupovine unosi kod jednog kupona, pa zatim kod drugog, itd. Poklon kupon nije ograničen brojem proizvoda koji se za njegovu vrednost mogu kupiti. Poklon kupon je ograničen iznosom koji je za njega uplaćen i koji je naznačen prilikom izdavanja Poklon kupona. U slučaju da je Poklon kupon iskorišćen za kupovinu proizvoda sa cenom nižom od vrednosti Poklon kupona – vlasniku starog Poklon kupona izdaje se novi Poklon kupon sa razlikom u vrednosti u odnosu na stari Poklon kupon. Poklon kupon se ne može primeniti na cenu isporuke.

Prihvatanje uslova

Kupovinom na našem webshop-u i korišćenjem naših servisa prihvatate sve gore navedene uslove korišćenja.

Imate dodatno pitanje u vezi uslova korišćenja?